Élelmiszer biztonság

Az élelmiszer-biztonság kérdése világszerte az érdeklődés előterébe került és az Európai Unióban is prioritást élvez.

Jogos elvárás, hogy az elfogyasztott élelmiszer ne károsítsa, hanem támogassa egészségünket. Aggasztó lehetnek az élelmiszerekben esetlegesen található kórokozók és vegyi anyagok, beleértve a növényvédőszer-, állatgyógyszer maradékokat, adalékanyagokat, az elszennyeződött környezetből bekerülő káros anyagokat. Mások az új technológiák eredményeitől tartanak, és különös aggodalommal követik a genetikailag módosított élelmiszerek piacra kerülését.

Vállalom egysége részére kialakított HACCP rendszer kiépítését, kémiai kockázatelemzését, termékek tápanyag számítását és gyártmánylapok elkészítését, Ön és munkavállalói részére munkavédelmi kockázatbecslés-elemzést, munkavédelmi és élelmiszer-higiéniai oktatás megtartását.