HACCP

A HACCP egy olyan komplex rendszer, mely meghatározza, értékeli és szabályozza az élelmiszerbiztonság szempontjából jelentős veszélyeket és segít elkerülni azok bekövetkeztét, megkönnyítve az élelmiszeriparban dolgozók munkáját.

Mikor van szükség HACCP-re? 

  • Új egységet nyitás vagy hatósági ellenőrzés volt és ezt előírták.
  • Új technológiát vezetsz be.
  • Új terméket fejlesztettél és az új termékek nem szerepelnek a meglévő HACCP kézikönyvben!
  • Átalakítottad az egységed és erre a területre nem történt szabályozás!
  • Van HACCP tanácsadód, de jobbat szeretnél.

Az 5 évnél régebbi HACCP dokumentumok már elavultak. Felülvizsgálat esetén is keress minket bizalommal!

Miért minket válassz?

Miért más ez mintha csak egy HACCP-vel foglalkozó céget választanál? Egy komplex, egységes szolgáltatást kapsz, így vállalkozásodra egy biztonságos, jól működő rendszert lehet kiépíteni. A különböző biztonsági területek összehangoltan működnek, míg neked egy céggel szükséges kapcsolatot tartani.

Jogszabályban előírt felülvizsgálati határidőket nyomon követjük, a határidők lejárta előtt felkeresünk a szükséges intézkedés érdekében.

  • HACCP Rendszer Kiépítés az Te egységedre, jó áron, gyors, rugalmas, pontos munka.
  • Sürgős esetben akár 24 órán belül elkészítjük  HACCP kézikönyved.
  • Szakmai együttműködésünknek köszönhetően  komplex szolgáltatást nyújtunk dokumentációinak kialakításában (HACCP, Munka-Tűzvédelem, oktatások).