Védelmi tervezés

Készüljön fel a krízishelyzetekre!

Maradjon stabil válsághelyzetekben is, gondolkodjon előre, tervezzen!

Ahhoz, hogy a vállalkozások minimalizálják veszteségeiket és a körülményektől függetlenül, folyamatosan fenntartsák működőképességüket elengedhetetlen a megfelelő védelmi stratégia kialakítása!

Naprakész tudással rendelkező szakembereink segítségére lesznek a legfontosabb teendők és tudnivalók összefoglalásában, a veszteségek minimalizálása érdekében történő tervezés során.

Mit biztosítanak a krízistervek?

  • erőforrásokat a krízis megszüntetéséhez
  • válságstábot a felelősségi körök tisztázásához
  • bevált folyamatokat, hogy agilisan reagáljon a változásokra

Pandémiás terv

A pandémiás terv célja, hogy összefoglalja a legfontosabb teendőket és tudnivalókat a veszteségek minimalizálása érdekében. Ne érje váratlanul egy járványügyi helyzet, készüljünk fel együtt.

Egészségügyi válsághelyzeti terv

Az egészségügyi válsághelyzeti terv készítés kötelező, valamennyi fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltató, a  járóbeteg-szakellátás körében a  rendelőintézeti szakrendelő és a  nappali kórház számára.

Katasztrófaelhárítási terv

katasztrófaelhárítási terv célja, hogy megvédje vállalkozása technikai és humánerőforrás hátterét válsághelyzetben is. Fontos, hogy ilyenkor eszközei és folyamatai megfelelően működjenek, azonban katasztrófaelhárítási tervünk számba veszi a jövőben esetlegesen bekövetkező kritikus eseményeket és azok megelőzési lehetőségeit is.