Fagyizó nyitás feltételei 2.

Engedélyek, dokumentáció

Tevékenység regisztráció, működési engedély

Kérelem az önkormányzathoz

  1. Termékkör megjelölés
  2. Nyitvatartás megjelölés
  3. Regisztráció kiadása
  4. Külön engedély kérelem a hatósághoz
  5. Nyitás
  6. 30 napon belüli hatósági visszaellenőrzés

Dokumentációs feladatok 

  • Külön engedély kérelem dokumentáció elkészítése (csak képesített szakember által)
  • Az egységre szabott HACCP rendszer kialakítása (csak képesített szakember által)
  • Kémiai kockázatbecslés dokumentáció (csak képesített szakember által)
  • A tisztítószerek ÁNTSZ bejelentése 
  • Munkavédelmi kockázatbecslés (csak képesített szakember által) 1 fő munkavállalótól
  • Alkalmazott esetén ezen felül:
    • Munka- és tűzvédelmi oktatások szervezése
    • Higiéniai és HACCP oktatások megtartása
    • Egyéni védőeszköz szabályzat elkészítése (csak képesített szakember által)
    • Orvosi vizsgálatok rendje szabályzat elkészítése (csak képesített szakember által)
  • Anyaghányad nyilvántartás készítése előállított termékenként

Általános munkahelyi feltételek

  • Munkaköri leírások
  • Munkaszerződések
  • Dohányzási szabályozás
  • Munkaügyi és könyvelési feladatok megoldása

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s