Fagyizó nyitás feltételei 1.

Összefoglaltuk a Fagyizó nyitáshoz általában szükséges dokumentációs és üzletkialakítási teendőket, követelményeket.

Kialakítási követelmények

Üzlethelyiség

  • Az épület érintésvédelmi és tűzvédelmi megfeleltetése

Üzemi rész technológiai kialakítása

  • Kétfázisú mosogató, kézmosó (vendég edényekhez) vagy eldobható edények használata
  • Fagylalt előkészítő 
  • Kiszolgáló rész 

Eladótér

  • Belépős
  • Vendég WC:
    • Állófogyasztás esetén: nem kötelező
    • Helyben fogyasztás 10 főig: 1 db
    • Helyben fogyasztás 10 fő felett: külön férfi-női

Személyzeti helyiségek

  • Öltöző szekrény minden esetben
  • WC előtérrel, kézmosóval
  • Takarítási vízvételi hely
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s